Sobre l’Autor

Pere Ribera i Costa, 1960

AFCF (Artista de la Federació Catalana de Fotografía)

ACEF (Artista de la Confederació Espanyola de Fotografía)

Soc Pere Ribera Costa, afeccionat a la fotografía des de sempre, a casa ja la meva mare, La Mª Mercè Costa, i el seu tiet, l’Heribert Gubianas havien fet grans fotos per l’època, inclòs amb negatius de vidre, que per desgràcia no se sap on són, però crec que algú les fa servir sense dir de qui són, ja que la meva mare les hi va cedir, i mai han tingut el detall de dir fotografia cedida per…, però això és una altre història.

El meu periple fotogràfic comença a la mili, on vaig comprar la meva primera gran màquina, la Canon AE1, i l’any 1998, al fer un curset d’iniciació a la fotografía amb Ramón Subirana del CequiEFoto, i després del qual em vaig fer soci de dita entitat, i fins ara, que participem a concorsus, amb fotos variades, com poden ser fotos de model, de paissatge, bodegons…

La fotografía, a part de la Família i la feina es la meva gran Passió, i a continuació teniu una mostra de les meves imatges.

Espero que siguin del vostre grat.

 

Pere Ribera i Costa